Receptioniste

Als receptioniste ben ik de gastvrouw van het bedrijf. Ik run de receptie in de ontvangsthal en beantwoord de telefoon. Je moet voor dit werk representatief en servicegericht zijn, maar ook een duizendpoot. Ik zorg dat alles op rolletjes loopt. Als dat lukt, voel ik me happy.

Facilitydesk medewerkster

Ik ben een belangrijk aanspreekpunt in de facilitaire organisatie van de opdrachtgever. Mensen bellen me met allerlei vragen, meldingen en klachten. Ik maak er een sport van om zo snel mogelijk voor een antwoord of oplossing te zorgen. Omdat ik op een vaste plek werk, voel ik me helemaal thuis in dit bedrijf. Ik hoor er echt bij.

Receptioniste

Nadat mijn kinderen de deur uit waren, wilde ik iets anders om handen hebben. Ik ben van nature zorgzaam en kan in deze baan als receptioniste echt mijn ei kwijt. Dagelijks heb ik veel contacten met bezoekers en gasten. Ik maak het iedereen graag naar zijn zin met een kopje koffie of thee en een vriendelijk gezicht. Elke dienst opnieuw is dat voor mij de uitdaging.

Bijbaan naast studie

Naast mijn hbo-studie heb ik een bijbaan als receptioniste bij Trigion Services. Ik geef aan de planning door wanneer ik beschikbaar ben en wordt bij verschillende bedrijven geplaatst. Lekker wat bijverdienen en heel gemakkelijk te combineren met mijn school. In de zomervakantie heb ik tijd om extra uren te werken. Ideaal!

Regioreceptioniste

Ik hou van afwisseling. Als regioreceptioniste word ik op diverse locaties ingezet. Iedere dag is anders. Mensen op een vriendelijke en spontane manier helpen, dat vind ik leuk. Als de gasten tevreden zijn, ben ik het ook. Mijn collega’s bij de verschillende bedrijven zien me graag komen.

Receptioniste

Vroeger werkte ik in de detailhandel, maar nu heb ik echt mijn plek gevonden als receptioniste. Trigion Services hecht veel waarde aan hostmanship, het zorgen dat de ander zich welkom voelt. Dat is precies wat ik graag doe. Dezelfde benadering zie ik terug bij mijn collega's van Facilicom, zoals de beveiligers van Trigion Beveiliging. Erg leuk om op dezelfde locatie samen te werken.

Trigion Services

Als marktleider verzorgt Trigion al vele jaren receptie services bij financiële organisaties, automatiseringsbedrijven en overheidsinstellingen. Het zijn stuk voor stuk organisaties die de complete zorg voor dit belangrijke deel van hun front office graag in professionele handen geven. Maar wij doen meer: wij ondersteunen ook de facilitaire organisatie en zorgen voor 24 uurs-bereikbaarheid.

Contact

Prija Angoelal

Recruiter                   
Trigion Services


Door werkenbijtrigionservices.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen